Novi vlasnik Pamučne industrije traži stotine radnika

Bez autora
Jun 16 2010

Varaždinska tvrtka T7 VIS koja je na posljednjoj, 18. po redu dražbi za prodaju Pamučne industrije Duga Resa ponudila najveći iznos za kupnju te tvornice, 30,8 milijuna kuna, objavila je na lokalnom karlovačkom mediju kaportal.hr natječaj za popunu trideset radnih mjesta za koje se traži možda čak i više stotina izvršitelja. Prednost pri zapošljavanju imat će stručni i iskusni natjecatelji, a osim rukovodećeg kadra T 7 VIS za pokretanje proizvodnje u Pamučnoj industriji traži po više izvršitelja za zanimanja prelja, pletač, tkalja, šivač, bojadiser i krojač. U natječaju za posao poslodavac uz brojne druge privilegije obećao je budućim radnicima i stimulativna primanja, što je pojam koji u Pamučnoj industriji Duga Resa nije bio u uporabi posljednjih dvadesetak godina. S obzirom na ozbiljnost u pripremi ponovnog oživljavanja nekad velike tekstilne tvrtke u Dugoj Resi, čini se da se njezina dugogodišnja agonija konačno približila kraju.

Novi vlasnik Pamučne industrije traži stotine radnikaVaraždinska tvrtka T7 VIS koja je na posljednjoj, 18. po redu dražbi za prodaju Pamučne industrije Duga Resa ponudila najveći iznos za kupnju te tvornice, 30,8 milijuna kuna, objavila je na lokalnom karlovačkom mediju kaportal.hr natječaj za popunu trideset radnih mjesta za koje se traži možda čak i više stotina izvršitelja.

Prednost pri zapošljavanju imat će stručni i iskusni natjecatelji, a osim rukovodećeg kadra T 7 VIS za pokretanje proizvodnje u Pamučnoj industriji traži po više izvršitelja za zanimanja prelja, pletač, tkalja, šivač, bojadiser i krojač.

U natječaju za posao poslodavac uz brojne druge privilegije obećao je budućim radnicima i stimulativna primanja, što je pojam koji u Pamučnoj industriji Duga Resa nije bio u uporabi posljednjih dvadesetak godina.

S obzirom na ozbiljnost u pripremi ponovnog oživljavanja nekad velike tekstilne tvrtke u Dugoj Resi, čini se da se njezina dugogodišnja agonija konačno približila kraju.

Do 10. srpnja T 7 VIS dužan je uplatiti izlicitiranu svotu čime će i formalno postati novim vlasnikom Pamučne, te će moći započeti realizaciju svojih poslovnih planova u, kako sami kažu, njihovoj novoj poslovnoj jedinici Pamučna industrija Duga Resa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik